obrázek

13. 4. 2021


Warning: Undefined variable $post_id in /data/web/virtuals/225405/virtual/www/wp-content/themes/wp-bootstrap-starter-child/template-parts/content-blog.php on line 20
REFERENCE klientky – astma lze řešit s pomocí Bicomu

Bicom mi pomohl při léčbě astmatu
Štěpánka Landauová


Fotka je ilustrativní.

Se svolením klientky uvádíme její referenci na terapii BICOM:

Že už se pár let vyhýbám lékům v podobě chemických sajrajtů mí přátelé ví, jedu na homeopatikách a bylinkách… Jedinou výjimkou byly mé průdušky, tam jsem “musela” občas použít Ventolin či Combair, jelikož umřít udušením jsem fakt nechtěla…. Snažila jsem se najít homeopatika či bylinky, vyzkoušela jsem i TČM, vše po poradě s kvalitními odborníky, ale nic nezabíralo…. naopak se můj stav zhoršoval, nošení roušky a respirátoru v práci tomu nepřispělo, to je jasné … Byla jsem na tom tak, že jsem už nezvládala ani normální chůzi a přestávala jsem věřit v sílu přírody…. po deseti letech (možná dýl) jsem se tedy objednala na plicní s vědomím, že kortikoidy se prostě stanou zas mou součástí. Čistě “náhodou” jsem narazila na článek o přístroji Bicom, kde uváděli, že při léčbě astmatu u dětí je 95% úspěšnost.
Začala jsem pátrat a ejhle, Bicom mají v mé oblíbené lékárně V Bezovce. Šup, objednaná jsem byla 2 dny před plicním. Jaká to “náhoda”. No, na plicní jsem šla ještě v šíleném stavu, spirometr jsem absolutně nezvládla, dle doktora jsem byla zralá na špitál. No ale protože k.o.vid, dostala jsem recepty a šup do lékárny … Stálo mě to jen něco málo přes dvě stovky, ale ta chemie mi naháněla hrůzu, hodila jsem léky na poličku a tam taky zůstaly. Vyšetření Bicomem, následná léčba, zásoba domů mě stála sice desetkrát víc, ale již třetí den po, bylo zlepšení o 50 % a týden po bylo zlepšení o 95 %. Těch pět procent dolaďujeme po dnešní kontrole, po šesti týdnech…. Takže sice je moje peněženka za šest týdnů o 4000,- tenčí, obětovala jsem 2 x 2 hodiny času, ale stojí to za to!!! Takový efekt jsem u ničeho jiného nezažila. Ladím s pomocí Bicomu i jiné neplechy, tak jsem zvědavá.

Každopádně Lékárnu V Bezovce vřele doporučuji.

Mají tam homeopatika, Schüsslerovy soli, Bachovky, přírodní kosmetiku, bylinky a spoustu jiných prospěšných věcí. Mimo jiné můžete očekávat skvělý, milý profesionální přístup a úsměv schovaný sice pod respirátorem, ale je tam.

Konec hlášení a astmatici, ekzematici, hlavu vzhůru, vše jde řešit i bez dávek kortikoidů.

A jistě tam dokážou pomoci i s jinými zdravotními neduhy.

Příběh uvádíme se svolením Štepánky Landauové.


Přejít zpět